Tuotteet

Meiltä löydät monipuolisen valikoiman, johon kuuluvat eri tuulilaseihin liittyvät tuotteet. Tällä sivulla esittelemme niistä muutamia.  Jos haluat ostaa tuotteita tai kysyä lisätietoja niihin liittyen, ota meihin rohkeasti yhteyttä näiltä sivuilta löytyvän yhteydenottolomakkeen kautta!

Sikaflex-tuulilasiliima

Ajoneuvon uudelleenlasitus tehdasasennusta vastaavilla Sikan tuulilasiliimoilla.

Sikan polyuretaanipohjaiset tuulilasiliimat ovat törmäystestattu US- standardin FMVSS 212/208 kaikkein vaativimmalla tavalla. Nämä tuotteet on testattu käyttäen täysikokoisia turvatyynyjä ilman turvavöiden suojaavaa vaikutusta.

Sikan tuulilasiliimat on testattu myös autovalmistajien toimesta ja niitä käytetään niin tehdasasennuksissa kuin jälkimarkkinoillakin. Tuotteiden laatu ja luotettavuus näkyvät miljoonina onnistuneina lasituksina ympäri maailmaa. Sikan tuulilasiliimat takaavat myös lyhimmät testatut ajovalmiusajat eri kuivumisolosuhteissa.      

Turvallinen valinta - aina

Sikan lasinliimausmenetelmä on selkeä ja yksinkertainen käyttää. Liimoissa yhdistyvät ihanteellisina ominaisuuksina helppo levitettävyys, lyhytsäikeisyys, hyvä alkutartunta sekä erinomainen työstettävyys. Ei ihme, että Sikan AutomotiveLine® -tuulilasiliimat ovat ykkösvaihtoehto kun halutaan turvallinen valinta ja tasalaatuinen, luotettava lopputulos.

Vastinetta sijoitukselle

Valitsemalla Sika tuulilasiliimat säästät kustannuksissa ja varmistat tasalaatuisen ja luotettavan lopputuloksen. Sikan lasinliimausmenetelmässä tartuntakäsittelyksi lasin mustalle keraamipinnalle riittää pelkkä Sika®Activator -pyyhintä, eikä tarvetta mustan Primerin levittämiseen ole. Turhien työvaiheiden eliminointi lyhentää asennusaikaa ja jätekustannuksia. Hyödyt siis monella tavalla; tyytyväiset asiakkaat palaavat uudestaan ja säästämäsi ajan voit käyttää muuhun hyödylliseen toimintaan. Säästät sekä aikaa että rahaa - ja tämän täytyy olla hyvää liiketoimintaa!

Sikan tuulilasiliimojen sähköisesti eristävät ominaisuudet suojaavat alumiinikorisia ajoneuvoja kontaktikorroosiolta. SikaTack® -tuulilasiliimat takaavat radiolähetyksen erinomaisen äänenlaadun antennein varustetuissa laseissa. Sikan lasiliimavalikoimasta on mahdollisuus valita ajoneuvovalmistajan ohjeen mukainen normaali- tai korkeamodulinen tuote.

Ammattilaisten hyväksymä

Nyt voit tehdä tuulilasin vaihdon ajoneuvovalmistajan standardin mukaisesti. Sikalta löydät täydellisen valikoiman primer-vapaita tuulilasiliimoja, joita käyttävät BMW, Fiat, Mercedes, Nissan, Toyota ja monet muut ajoneuvovalmistajat.

Tutkitut ja testatut

Sikan klassisella liimavalikoimalla auton lasin korjaus sujuu helposti ja kätevästi. Metodia on käytetty ja testattu miljoonia kertoja - tämä takaa sinulle asiakkaan täydellisen tyytyväisyyden.

Bosch tuulilasinpyyhkimien sulat

Nämä sulat mahdollistavat paremman näkyvyyden, sekä lisäävät ajoturvallisuutta. Uuden kumiseoksen, parannetun sulkateknologian ja testatun pitkäikäisen suorituskyvyn ansiosta tuulilasinpyyhkimemme takaavat erinomaisen näkyvyyden ja paremman ajoturvallisuuden.

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi ja kerro kuinka voimme auttaa, niin otamme sinuun yhteyttä ensi tilassa.